Remonty wykonane z 1% za rok rozliczeniowy 2014

Fundacja wsparła kościół przy Parafii pw. Ducha Świętego w Śremie z zebranych środków w ramach odpisu 1% podatku dochodowego od osób fizycznych, które wpłynęły na konto fundacji z przeznaczeniem na w/w Parafię. Dokonano zakupu kotła gazowego oraz wykonano instalację centralnego ogrzewania w nowo budowanym kościele przy Parafii pw. Ducha Świętego w Śremie.

______________________________________________________________________________

Fundacja wsparła kościół pw. św. Filipa i Jakuba w Gozdowie, z zebranych środków w ramach odpisu 1% podatku dochodowego od osób fizycznych, które wpłynęły na konto fundacji z przeznaczeniem na w/w parafię. Wykonano modernizację kotłowni.

______________________________________________________________________________

Fundacja wsparła kościół NSJ na Jezioranach z zebranych środków w ramach odpisu 1% podatku dochodowego od osób fizycznych, które wpłynęły na konto fundacji z przeznaczeniem na w/w parafię.

Wykonano naprawę dachu kościoła Parafii Najświętszego Serca Jezusa w Śremie

______________________________________________________________________________

Fundacja wsparła kościół pw. błogosławionego Michała Kozala w Śremie z zebranych środków w ramach odpisu 1% podatku dochodowego od osób fizycznych, które wpłynęły na konto fundacji z przeznaczeniem na w/w parafię.

Wykonano prace ogólnobudowlane przy elewacji z klinkieru.