Roztańczone ” Smoki”

Na zaproszenie  właściciela  TROPICANY  Pana  Daniela  Augustyniaka członkowie KOŁA SMOKI  gościli  w lokalu. Gospodarz  zorganizowała  dla  dzieci balik  karnawałowy. Były  słodycze ,,chipsy paluszki, pizza  i  napoje.  Dzieci pięknie  przebrane  tańczyły  przy  wspaniałej muzyce. Była wspaniała  zabawa, konkursy, gry najciekawsze  stroje otrzymały  nagrodę. Za uczestnictwo w  baliku, każdy  uczestnik  otrzymał  słodki  upominek. Dzieci  wraz z opiekunami  bawiły  się  od godz. 17 oo do godz. 20 oo.

Serdecznie  dziękujemy  Panu  Danielowi  za  wspaniałą  zabawę, a przede  wszystkim  za  zaproszenie i organizację  baliku. Mamy  nadzieję, że  za  rok  znowu będziemy  mogli  gościć  w  TROPICANIE. W imieniu  Smoków  serdecznie  dziękuję  Panu Danielowi oraz  całemu  personelowi  obsługującemu  balik. Z pozdrowieniami Maria  Stefaniak